Disclaimer

We proberen deze website zo up to date mogelijk te houden. Ondanks alle zorg vragen wij u eerst naar de beschikbaarheid van het gewenste artikel te informeren voor dat u een bestelling plaatst. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan, en wij ook niet. Eventuele bestellingen zijn natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van het gevraagde.

Indien het op de website van Marklin als leverbaar artikel vermeld staat kunnen wij een nieuw exemplaar leveren, anders kan er in overleg gezocht worden voor een gebruikt exemplaar dat aan onze kwaliteitseisen voldoet. Voorgaande geldt natuurlijk ook voor Trix H0 en Minitrix.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW maar zonder verzendkosten. Het is mogelijk om de bestelde artikelen in onze showroom af te halen. Indien gewenst kan het bestelde artikel ook op de beurs worden afgehaald, op deze manier kunt u de verzendkosten besparen.

In geval van verzending sturen wij, na ontvangst van de betaling, het artikel met Post NL naar u toe. U ontvangt van ons een mail met als bijlage de tracking code waarmee u zelf de status van uw bestelling kunt volgen. U kunt er ook voor kiezen om het pakket aangetekend en verzekerd te laten versturen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
info@pohetrains.nl